ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Συνεχίζεται το θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα στα Χανιά – Βρήκαν και άλλο μέλος του δολοφονημένου άντρα

Έχουν εντοπιστεί τα πόδια, το κεφάλι και τα σπλάχνα του δολοφονημένου και διαμελισμένου άντρα

Συνεχίζεται το θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα στα Χανιά – Βρήκαν και άλλο μέλος του δολοφονημένου άντρα

Για ακόμη μια φορά οι υπάλληλοι στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι Χανίων ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς εντόπισαν ένα ακόμη μέλος του διαμελισμένου άντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr μέσα στην σακούλα βρέθηκε μέρος από τον θώρακα του άτυχου άντρα.

Μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί τα πόδια από τα γόνατα και κάτω, το κεφάλι καθώς και τα σπλάχνα του δολοφονημένου και διαμελισμένου άντρα.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να βρεθούν και τα χέρια που – αν δεν έχουν αλλοιωθεί – είναι πιθανόν να οδηγήσουν και στην ταυτότητά του μέσω αναγνώρισης των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Στο μεταξύ οι έρευνες των αρχών έχουν στραφεί στην πορεία που ακολούθησε ένα συγκεκριμένο όχημα το οποίο μετέφερε απορρίμματα από το Ρέθυμνο στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στα Χανιά.

Και αυτό γιατί οι υπεύθυνοι της μονάδας ανέφεραν στους αστυνομικούς πως το πρώτο μακάβριο εύρημα αφορούσε σε διαλογή η οποία γινόταν στα απορρίμματα που είχαν εκφορτωθεί από το Ρέθυμνο.

Συλλέγοντας στοιχεία από το περιεχόμενο των απορριμμάτων οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν την διαδρομή που ακολούθησε το όχημα προκειμένου να μπορέσουν να χαρτογραφήσουν την ευρύτερη περιοχή και τα σημεία όπου υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων, ώστε να επικεντρώσουν την έρευνά τους σε αυτούς.

Προς το παρόν θεωρείται ως πλέον πιθανό το έγκλημα να συνέβη σε περιοχή του Ρεθύμνου και μετά τον τεμαχισμό του πτώματος τα μέλη του να μοιράστηκαν σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και να πετάχτηκαν σε διάφορους κάδους απορριμμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή το αποτρόπαιο έγκλημα σημειώθηκε κάποια στιγμή μέσα στο προηγούμενο δεκαήμερο ενώ το πτώμα φαίνεται να ανήκει σε άντρα ασιατικής καταγωγής 30 – 40 ετών, χωρίς όμως να υπάρχει βεβαιότητα για την εθνότητά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.