ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Συνολικά 14.429 Ουκρανοί πολίτες έχουν περάσει τα ελληνικά σύνορα – 278 το τελευταίο 24ωρο

Οι ΗΠΑ θα δεχθούν έως και 100.000 Ουκρανούς

Συνολικά 14.429 Ουκρανοί πολίτες έχουν περάσει τα ελληνικά σύνορα – 278 το τελευταίο 24ωρο

Συνεχίζουν να καταφθάνουν στη χώρα μας πολίτες από την Ουκρανία.

Συνολικά, από την έναρξη του πολέμου, στην Ελλάδα έχουν περάσει τα σύνορα 14.429 Ουκρανοί πολίτες, από τους οποίους 4.580 ανήλικοι, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με βάση τα στοιχεία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το τελευταίο 24ωρο (25/3/2022) στην Ελλάδα εισήλθαν 278 Ουκρανοί, από τους οποίους 74 ανήλικοι.

Συγκεκριμένα 162 εισήλθαν από τον Προμαχώνα, 9 από τους Ευζώνους, 43 από άλλα χερσαία σύνορα, ενώ 64 αφίχθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Οι ΗΠΑ θα δεχθούν έως και 100.000 Ουκρανούς

Αυτό δήλωσαν στο Reuters δύο καλά ενημερωμένες πηγές για επικείμενη ανακοίνωση.

«Οι Ουκρανοί που θα γίνουν δεκτοί δεν θα έρθουν στις ΗΠΑ μέσω του προσφυγικού προγράμματος της χώρας», δήλωσε αξιωματούχος της κυβέρνησης Μπάιντεν, σημειώνοντας ότι κάποιοι θα εισέλθουν στη χώρα με βίζα βάσει οικογενειακών κριτηρίων ή μέσω μιας άλλης διαδικασίας που είναι γνωστή ως «εξαίρεση για ανθρωπιστικούς λόγους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότεροι από 3,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν διαφύγει από την Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή στις 24 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, στη γρηγορότερα εξελισσόμενη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.