ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Συνοριοφύλακες καταδίωξαν διακινητή παράνομων αλλοδαπών στις Φέρες Έβρου – Δείτε βίντεο

Ο καταδιωκόμενος αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα για να ξεφύγει και αρχίζουν να ξεκολλούν κομμάτια από το αυτοκίνητο

Συνοριοφύλακες καταδίωξαν διακινητή παράνομων αλλοδαπών στις Φέρες Έβρου – Δείτε βίντεο

Συνοριοφύλακες καταδίωξαν διακινητή παράνομων αλλοδαπών στην περιοχή των Φερών στον Έβρο.

Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε το Evros-news.gr, αυτοκίνητο της συνοριοφυλακής ξεκινά την καταδίωξη αυτοκινήτου SUV από το Αρδάνιο. Ο διακινητής, αντί να συνεχίσει προς Σουφλί μέσω της Εθνικής Οδού ή να μπει στην Εγνατία, στρίβει ξαφνικά σε αγροτικό δρόμο, που είναι παράλληλος στον διεθνή αυτοκινητόδρομο, παίρνοντας κατεύθυνση προς Αλεξανδρούπολη, από το αντίθετο όμως ρεύμα.

Οι συνοριοφύλακες έχουν ήδη ενημερώσει το κέντρο μέσω ασυρμάτου για την καταδίωξη, φοβούμενοι ότι ο διακινητής θα μπει στην Εγνατία Οδό. Ο καταδιωκόμενος αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα για να ξεφύγει, ενώ λόγω του αγροτικού δρόμου και της ταχύτητας, ξεκολλούν κομμάτια από το αυτοκίνητο.

Τον έχασαν αλλά τον συνέλαβαν άλλοι συνοριοφύλακες

Όταν περνά από γέφυρα κάτω από την Εγνατία, αρχίζει να κατευθύνεται προς το χωριό Ιτέα. Οι συνοριοφύλακες κόβουν ταχύτητα και τον παρακολουθούν από μακριά, προκειμένου να μην μπει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο χωριό και προκαλέσει κάποιο τροχαίο ατύχημα ή πολύ χειρότερα δυστύχημα, Έτσι βρίσκει την ευκαιρία, στρίβει ξαφνικά σε κάποιον χωματόδρομο και τον χάνουν προσωρινά.

Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, συνάδελφοί τους που είχαν ενημερωθεί μέσω ασυρμάτου, εντόπισαν και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο του αλλοδαπού διακινητή, ο οποίος μετέφερε 4 παράνομους μετανάστες.

Επίσης, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου υπήρχαν τρία μπιτόνια με βενζίνη, που ήθελε να τα χρησιμοποιήσει για ανεφοδιασμό στη διαδρομή από Έβρο προς Αθήνα. Το εύρημα θεωρείται επικίνδυνο, δεδομένης της ταχύτητας που ανέπτυξε, καθώς σε περίπτωση ανατροπής θα μπορούσε να προκληθεί έκρηξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι στον Έβρο τέτοια περιστατικά σημειώνονται καθημερινά, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολο το έργο των συνοριοφυλάκων και των αστυνομικών που τους καταδιώκουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.