ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σύνταγμα: Συνελήφθη ένοπλος που απειλούσε να ανοίξει πυρ στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Ο ημίγυμνος άντρας κράταγε καραμπίνα και πανό το οποίο έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας, πραξικόπημα»

Σύνταγμα: Συνελήφθη ένοπλος που απειλούσε να ανοίξει πυρ στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία στις 3:00 τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν άντρας ημίγυμνος σε έξαλλη κατάσταση εμφανίστηκε κρατώντας καραμπίνα μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, απειλώντας να ανοίξει πυρ.

Ο άνδρας εμφανίστηκε μπροστά από τη Βουλή, κρατώντας ένα πανό το οποίο έγραφε «Βασιλιάς Μίνωας, πραξικόπημα», μια καραμπίνα και φώναζε ακατάληπτα πράγματα.

Μάλιστα, άναψε κεριά και έκατσε κάτω, με την καραμπίνα στο χέρι, μπροστά από το μνημείο.

Μέσα σε λίγα λεπτά στο Σύνταγμα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, ο δρόμος εκκενώθηκε και οι Εύζωνες απομακρύνθηκαν από το μνημείο.

Δεν ήταν σαφές εάν είχε κάποιο αίτημα ή απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Μετά από περίπου 90 λεπτά ο άντρας συνελήφθη, καθώς δύο ομάδες των ΕΚΑΜ τον περικύκλωσαν, κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον συλλάβουν.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ. Μετά τις 5:00 το πρωί άνοιξαν οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, ενώ επέστρεψαν και οι Εύζωνες στο μνημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 37χρονος, που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.