Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Συντετριμμένος ο αδελφός της 47χρονης ναυτικού που παρασύρθηκε από φορτηγό – «Είχε μόλις σχολάσει και έφευγε»

«Η αδερφή μου πέθανε άδικα και αυτός ζει και βασιλεύει»

Συντετριμμένος ο αδελφός της 47χρονης ναυτικού που παρασύρθηκε από φορτηγό – «Είχε μόλις σχολάσει και έφευγε»

Για τον τραγικό θάνατο της 47χρονης αδερφής του, η οποία παρασύρθηκε από φορτηγό κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης πλοίου στο λιμάνι της Πάτρας, μίλησε ο αδερφός της.

«Πήγε να κατέβει από το καράβι, είχε σχολάσει. Φεύγοντας, μου είπαν από την εταιρεία ότι κύλησε μία νταλίκα και την παρέσυρε. Έβγαινε, είχε διανυκτέρευση, κάνανε κάποιες δουλειές, καθάριζαν κάποιες καμπίνες, κάνανε τις δουλειές που έπρεπε να κάνουν… Φεύγει η Γιώτα, κατεβαίνει. Μου είπαν ότι στον καταπέλτη – δεν ξέρω πού, σε ποιο σημείο και τι – την παρέσυρε η νταλίκα», περιέγραψε.

Η 47χρονη εργαζόταν τον τελευταίο περίπου χρόνο ως ναυτικός, έχοντας προηγουμένως απασχοληθεί σε σούπερ μάρκετ. Επέλεξε τη δουλειά στο πλοίο αναζητώντας καλύτερες οικονομικές απολαβές.

«Το θέμα είναι ότι η αδερφή μου πέθανε άδικα, εντάξει. Και αυτός ζει και βασιλεύει».

Αναφερόμενος στη μητέρα τους, ο ίδιος συμπλήρωσε: «Η μαμά μου είχε περάσει και καρδιά, έχει περάσει και οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και ήμασταν και στο νοσοκομείο. Τώρα είναι καλά σχετικά. Το έμαθε το πρωί, το έμαθε αναγκαστικά. Κατά τις 2 την πήραν από την εταιρεία».

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί, την ώρα που το πλοίο από τη Βενετία εκφόρτωνε ασυνόδευτα φορτηγά στον καταπέλτη. Κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, τράκτορας που είχε μπει στο πλοίο για να παραλάβει φορτίο έκανε όπισθεν και παρέσυρε την άτυχη γυναίκα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα, τα οποία αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.