Ταΰγετος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 64χρονος που αγνοείτο περισσότερο από ένα μήνα

O 64χρονος είχε αφήσει σημείωμα στους συγγενείς του που ζητούσε να μην τον αναζητήσουν

Ταΰγετος: Νεκρός εντοπίστηκε ο 64χρονος που αγνοείτο περισσότερο από ένα μήνα

Νεκρός εντοπίστηκε 64χρονος μετά από ένα μήνα προσπαθειών αναζήτησης στον Ταΰγετο. Το πρωί της Τρίτης περιπατητής που έτυχε να κάνει πεζοπορία στο μονοπάτι που οδηγεί στο ερειπωμένο μοναστήρι της Βαϊδενίτσας εντόπισε τον άτυχο άντρα.

Αμέσως, ειδοποίησε τις Αρχές. Όπως διαπιστώθηκε από τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα που βρέθηκαν, το άψυχο σώμα, ανήκει στον 64χρονο Σταύρο Ξυδέα, ο οποίος αγνοείτο από τις 18 Αυγούστου, όταν τον είδαν για τελευταία φορά φίλοι και συγγενείς στη Σαϊδόνα της Δυτικής Μάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είχε θέσει τέλος στη ζωή του. Όπως ήταν γνωστό όταν είχε εξαφανισθεί ο 64χρονος είχε αφήσει σημείωμα στους συγγενείς του ζητώντας να μην τον αναζητήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη από την εθελοντική ομάδα ΓΑΙΑ, επιχείρηση για τη μεταφορά του πτώματος από την ορεινή περιοχή στη Σαϊδόνα, τόπο καταγωγής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.