ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Fake news ότι βρέθηκαν όπλα στην Πολυτεχνειούπολη: Τα όπλα των Αλβανών βρέθηκαν σε μαγαζιά, οικίες κλπ εκτός συγκροτήματος

Δύο από τις τρεις συμμορίες είχαν πεδίο δράσης τις ληστείες και η τρίτη τη διακίνηση ναρκωτικών

Fake news ότι βρέθηκαν όπλα στην Πολυτεχνειούπολη: Τα όπλα των Αλβανών βρέθηκαν σε μαγαζιά, οικίες κλπ εκτός συγκροτήματος

Εκτός Πολυτεχνειούπολης βρέθηκαν τα όσα ανακοίνωσε η Αστυνομία και ψευδώς αφέθηκε να εννοηθεί ότι βρέθηκαν τα όπλα και όλος ο εξοπλισμός των Αλβανών βρέθηκε εντός του συγκροτήματος. 

Ότι ο χώρος των πανεπιστήμιων έχει γίνει χώρος παράγωγης εγκλήματος και εγκληματιών το ξέρουν όλοι, αλλά προεχόμενος από το ΚΚΕ, το οποίο γνωρίζουμε τι έχει κάνει  στα πανεπιστήμια, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι ο τελευταίος που πρέπει να μιλά.

Να σημειωθεί πως δεν βρέθηκαν πολυβόλα.

Καλό θα είναι αν η Αστυνομία θέλει να κάνει σοβαρή δουλειά και όχι προπαγάνδα θα πρέπει να διευκρινίσει τι βρέθηκε εντός Πολυτεχνειούπολης και τι εκτός.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο από τις τρεις συμμορίες είχαν πεδίο δράσης τις ληστείες και η τρίτη τη διακίνηση ναρκωτικών με τον 30χρονο Αλβανό κακοποιό με το παρατσούκλι «Έσκο» να έχει ηγετικό ρόλο στις σπείρες των ληστειών και εποπτικό ρόλο στην σπείρα με την κάνναβη και την κοκαΐνη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ σε οικίες, καταστήματα και χώρους αποθήκευσης συνολικά της σπείρας που διακινούταν στο εμπόριο ναρκωτικών, άρα εκτός του συγκροτήματος της Πολυτεχνειούπολης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

4 αυτοκίνητα,
2 πιστόλια,
4 γεμιστήρες,
67 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
πτυσσόμενα μεταλλικά γκλοπ και σουγιάδες,
πλήρης εξοπλισμός από 2 εξοπλισμένα εργαστήρια για την παραγωγή κάνναβης υδροπονικής προέλευσης,
2.770,28 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
218,77 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα),
42,27 γραμμάρια κοκαΐνης,
7.515 ευρώ και
εξοπλισμός για επεξεργασία – παρασκευή κατεργασμένης κάνναβης (πρέσα).

Στις έρευνες που διενεργήθηκαν τόσο στο χώρο των φοιτητικών εστιών όσο και στις οικίες των μελών των δύο εγκληματικών ομάδων που έκαναν ληστείες με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καραμπίνα,
πιστόλι-αεροβόλο όπλο,
πτυσσόμενο γκλοπ και αναδιπλούμενο σουγιά,
σιδερογροθιά-μαχαίρι,
σιδερογροθιά,
20 φυσίγγια,
αλεξίσφαιρο,
ζυγαριά ακριβείας,
νάιλον συσκευασία περιέχουσα άγνωστη ναρκωτική ουσία,
μπαλακλάβα και
δύο τρίφτες και γάντια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.