ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τα φουντούνια και το ενεργειακό ποτό «πρόδωσαν» τους Αλβανούς που μαχαίρωσαν τον ηλικιωμένο στην Κεφαλονιά 

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 73χρονος

Τα φουντούνια και το ενεργειακό ποτό «πρόδωσαν» τους Αλβανούς που μαχαίρωσαν τον ηλικιωμένο στην Κεφαλονιά 

Τα φουντούνια και το ενεργειακό ποτό Monster Energy«πρόδωσαν» τους δύο Αλβανούς  που συνελήφθησαν για την άγρια ληστεία με θύμα τον 73χρονο στην Κεφαλονιά.

Ο 25χρονος και ο 18χρονος είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του 73χρονου, αφήνοντας υπολείμματα από φουντούνια και κουτάκι από το ποτό, τα οποία αγόρασαν από κοντινό σούπερ μάρκετ, με τον υπάλληλο που τους τα πούλησε να τους έχει δει.

Η κατάσταση του 73χρονου και οι δηλώσεις συγγενών του

Εν τω μεταξύ, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ο 73χρονος, θύμα άγριας ληστείας με μαχαίρι, στο σπίτι του στην Κεφαλονιά, την Τετάρτη το βράδυ. Ο 25χρονος δράστης μαχαίρωσε στην κοιλιά, τον μηρό και τα πλευρά τον άτυχο άνδρα αφού πρώτα του ζήτησε χρήματα.

Οι δράστες συνελήφθησαν, ωστόσο οι συγγενείς του 73χρονου βιώνουν δραματικές στιγμές αγωνίας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα δύο επόμενα 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα» δήλωσε στο Mega ο ανιψιός του 73χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.