ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αιγύπτιος ταξίδευε με 850.000 ευρώ σε μια βαλίτσα

Του επιβλήθηκε πρόστιμο 215.000 ευρώ

Αιγύπτιος ταξίδευε με 850.000 ευρώ σε μια βαλίτσα

Αιγύπτιος επιβάτης εντοπίστηκε με ένα αστρονομικό ποσό στο Ελευθέριος Βενιζέλος, ο οποίος ταξίδευε από Κάριο για Κωνσταντινούπολη, μέσω Αθήνας.

Σε βαλίτσα – χειραποσκευή, που μετέφερε, το X-RAY εντόπισε το ποσό.

Συγκεκριμένα ο επιβάτης είχε 630.000 δολάρια ΗΠΑ, 160.300 ευρώ και 233.650 riyal Σαουδικής Αραβίας.

Το ποσό στη βαλίτσα του ξεπερνούσε τις 850.000 ευρώ, λεφτά που δεν είχε δηλώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα ποσά κατασχέθηκαν από το Τελωνείο Αεροδρομίου και επιβλήθηκε πρόστιμο 215.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.