ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ταύρος: Έκρηξη σε κολλέγιο κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ – Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο (βίντεο)

«Δεν έχει ξαναγίνει επίθεση σε ιδιωτικό κολλέγιο»

Ταύρος: Έκρηξη σε κολλέγιο κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ – Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο (βίντεο)

Άγνωστοι τα ξημερώματα της Κυριακής (3/3), τοποθέτησαν γκαζάκια σε είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο, κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη.

Συγκεκριμένα, η έκρηξη έγινε στις δύο παρά δέκα τα ξημερώματα και προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ρήγας, αντιπρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αθηνών ερωτηθείς εάν με το συγκεκριμένο περιστατικό μπορεί να υπάρξει συσχετισμός με το νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί αυτή την εβδομάδα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια είπε:

«Δεν έχει ξαναγίνει επίθεση σε ιδιωτικό κολλέγιο. Δεν ξέρει κανείς μέχρι στιγμή τι έχει συμβεί, από το βιντεοληπτικό υλικό θα δούμε τις κινήσεις των δραστών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.