ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ταυτοποιήθηκαν δυο ανήλικες που έκαναν φάρσα για βόμβα σε σχολείο της Θεσσαλονίκης

Σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία

Ταυτοποιήθηκαν δυο ανήλικες που έκαναν φάρσα για βόμβα σε σχολείο της Θεσσαλονίκης

Μία ψευδής καταγγελία για τοποθέτηση βόμβας σε σχολικό συγκρότημα εξιχνίασε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Μετά από έρευνα, ταυτοποιήθηκαν δύο νεαρά κορίτσια σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Συγκεκριμένα, στις 2 Νοεμβρίου 2022 το Κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε σχετικό τηλεφώνημα για σχολικό συγκρότημα της Άνω Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να κινηθούν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις και να εφαρμοστεί το πρωτόκολλο που αφορά σε εκκένωση του χώρου για την προστασία των παρευρισκόμενων, αλλά και έλεγχο προκειμένου να αποσοβηθεί οποιαδήποτε απειλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού εξερευνήθηκαν οι χώροι του σχολείου με αρνητικό αποτέλεσμα, συνεχίστηκε η έρευνα απ’ όπου προέκυψε ότι το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε από δύο νεαρές ημεδαπές, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.