«Τέξας» έγινε βάπτιση στα Χανιά – Άγριο ξύλο τραυματισμοί και προσαγωγές

Αδιανόητα σκηνικά σε βάπτιση στα Χανιά, που έπεσε χοντρό ξύλο στο γλέντι μεταξύ των καλεσμένων.

«Τέξας» έγινε βάπτιση στα Χανιά – Άγριο ξύλο τραυματισμοί και προσαγωγές

Σε απόλυτο χάος μετατράπηκε μία βάπτιση στα Χανιά, όταν κατά τη διάρκεια του γλεντιού, τα πράγματα ξέφυγαν, και από τις (συνηθισμένα) όμορφες στιγμές, πήγαν στις χειρότερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία παρεξήγηση μεταξύ καλεσμένων που είχαν έρθει από άλλον νομό, επίσης για τη βάπτιση, στάθηκε η αφορμή για να προκληθεί ένταση, η οποία μετέτρεψε μέσα σε λίγη ώρα, τον χώρο της εκδήλωσης, κυριολεκτικά σε πεδίο μάχης!

Όπως ανέφερε το kriti360, παρά το γεγονός ότι επενέβησαν τόσο οι υπεύθυνοι του χώρου, όσο και οι πιο ψύχραιμοι της ομήγυρης, οι τόνοι όχι απλά δεν έπεσαν, αλλά η ένταση μεγάλωσε.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ακολούθησε καταδίωξη στην Εθνική οδό, προσαγωγές υπόπτων (για κάποιους από αυτούς ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου), καθώς και τραυματισμοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, τουλάχιστον τρία άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.