ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τέμπη: Η Εξεταστική Επιτροπή στέλνει στην Δικαιοσύνη την κατάθεση του CEO της Hellenic Train – «Ήρθε να ρίξει στάχτη στα μάτια μας»

«Είναι εξοργιστική η άρνηση ευθυνών της Ηellenic Train - Μας έφεραν παλιά τρένα, σαπάκια»

Τέμπη: Η Εξεταστική Επιτροπή στέλνει στην Δικαιοσύνη την κατάθεση του CEO της Hellenic Train – «Ήρθε να ρίξει στάχτη στα μάτια μας»

Η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, που διερευνά τις ευθύνες που οδήγησαν στο έγκλημα των Τεμπών, στέλνει στη δικαιοσύνη την κατάθεση του CEO της Hellenic Train, Μαουρίτσιο Καποτόρτε, προκειμένου να ελεγχθούν τα όσα είπε στα μέλη της.

«Η ΝΔ θεωρεί ότι η κατάθεση ήταν απολύτως εξοργιστική, προσβλητική και υποτιμητική για τα θύματα της τραγωδίας. Δε ζήτησε ένα συγγνώμη από τα θύματα, στα δικά τους τρένα έχασαν τη ζωή τους», είπε ο εισηγητής της ΝΔ, Λάζαρος Τσαβδαρίδης και πρόσθεσε:

«Ο μάρτυρας ήρθε για να ρίξει στάχτη στα μάτια μας, απέδωσε το δυστύχημα μόνο στο σταθμάρχη, δεν αναφέρθηκε σε λάθη μηχανοδηγών και την ευθύνη συνολικά της εταιρίας. Είναι εξοργιστική η άρνηση ευθυνών της Ηellenic Train. Μας έφεραν παλιά τρένα, σαπάκια. Να πάνε στον εισαγγελέα τα πρακτικά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ελέγχεται η κατάθεση του μάρτυρα. Να διαβιβαστεί στην εισαγγελία Εφετών για το ενδεχόμενο τέλεσης του αδικήματος της ψευδορκίας», είπε ο Βασίλης Κόκκαλης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.