Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα – Έφτασε στα δικαστήρια ο δράστης (βίντεο)

«Ο λόγος που τους σκότωσε δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό»

Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα – Έφτασε στα δικαστήρια ο δράστης (βίντεο)

Λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τετάρτης 9 Μαρτίου, πέρασε την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Αμαλιάδας, ώστε να απολογηθεί, στην εισαγγελέα και τον ανακριτή Αμαλιάδας, ο 60χρονος δράστης του στυγερού τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα.

Ο 60χρονος  αναμένεται να μιλήσει με λεπτομέρειες για το χρονικό και τις λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος και για το πως ο ίδιος «αιτιολογεί» τις δολοφονίες των Αρμάντο και Μαρίας Κλότσι, και των δύο παιδιών τους, 1,5 και 2,5 ετών.

Θυμίζουμε ότι ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ζήτησε χθες και έλαβε δεύτερη προθεσμία, ενώ ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος του, κ. Σπύρος Ανδριόπουλος, δήλωσε χθες, πως ο πελάτης του «δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον», πως «δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του» και πως «λυπάται πολύ».

Στο ερώτημα, εάν έδωσε στον ίδιο μια απάντηση σχετικά με τις δολοφονίες των δύο παιδιών, ενός και δύο ετών, ο κ. Ανδριόπουλος δήλωσε πως όπως ισχυρίζεται και στην ομολογία του, «δεν θυμάται», ενώ παραδέχεται πως σκότωσε το ζευγάρι… όμως όπως λέει, «ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.