Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης για ξυλοδαρμό της Bαρβάρας Kίρκη – Τι λέει η πρώην σύντροφος του Η.Κασιδιάρη

Ποια είναι η Ελληνίδα «Πάμελα Αντερσον» - Είχε και μια σύντομη σχέση με τον Π.Παντελίδη

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης για ξυλοδαρμό της Bαρβάρας Kίρκη – Τι λέει η πρώην σύντροφος του Η.Κασιδιάρη

Συνελήφθη ο τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης λόγω κατηγοριών για βία σε βάρος της συντρόφου του. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/7), με τη Βαρβάρα Κίρκη να καταγγέλλει τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε στη 01:30 τα ξημερώματα στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας. Στις 12:30, το μεσημέρι της Παρασκευής, η Βαρβάρα Κίρκη μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλει μήνυση για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. 

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν το μεσημέρι έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, εκεί όπου υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του.

Στο αστυνομικό τμήμα ο τραγουδιστής υπέβαλε, επίσης, μήνυση στη σύντροφό του για ψευδή καταμήνυση.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει οδηγηθεί στο κρατητήριο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, όπου και θα παραμείνει, και αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Πριν από ένα μήνα, όταν ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή , ο λαϊκός τραγουδιστής ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής του και μίλησε για όλα. Ξεκινώντας από τα παιδικά του χρόνια, είπε πως τα έζησε στην Καισαριανή και αργότερα μετανάστευσε στη Σουηδία.

«Όταν ήμουν μικρός μέναμε σε ένα υπόγειο. Άκουγα τον παππού μου που έμενε στο ισόγειο και τραγουδούσε και από εκεί κόλλησα. Έλεγα μ΄αρέσει αυτό που κάνει, από εκεί πήρα αυτόν τον δρόμο, δεν ήθελα να γίνω γιατρός και δικηγόρος».

Πώς μπήκε στη μουσική βιομηχανία

Μιλώντας για το ξεκίνημα της καριέρας του είπε πως βρέθηκε στο talent show των 80s «Να η ευκαιρία» και ο λόγος ήταν η γιαγιά του η οποία ήταν αυτή που τα είχε κανονίσει όλα.

«Ήμουν στη Σουηδία που τραγουδούσα και ήρθα στην Ελλάδα και μου είπε να κάτσω λίγο ακόμη. Την άλλη μέρα μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε “ίσως να είναι αυτό που θέλετε να ακούσετε”».

Όπως είπε η είσοδος στις δισκογραφικές ήταν δύσκολη, καθώς οι παραγωγοί τον ήθελαν να τραγουδά ποπ, αλλά εκείνος ήθελε να τραγουδάει λαϊκά τραγούδια.

«Ήθελα να ξεκινήσω στο λαϊκό, αλλά λόγω ηλικίας η εταιρεία θεώρησε πιο σωστό να απευθυνθώ στη νεολαία. Οι πωλήσεις είχαν μεγαλύτερη απήχηση, αποδέχτηκε περισσότερο κοινό τα τραγούδια που είχα. Δυσκολεύτηκα να πείσω τον κόσμο ότι τραγουδάω λαϊκά».

Δείτε την Βαρβάρα:
banner

kasiadiari3
kasiadiari4
kasiadiari5
kasiadiari6
kasiadiari8
kasiadiari9
kasiadiari10
kasiadiari11

Η Βαρβάρα Κίρκη, στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά και τον μακαρίτη τον Π.Παντελίδη.

Παλαιότερα είχε συνεργαστεί τηλεοπτικά με τον Χρήστο Φερεντίνο, αφού ήταν ένα από τα κορίτσια που κρατούσε τις βαλίτσες στο τηλεπαιχνίδι «Super Deal».

H Βαρβάρα Κίρκη ανήκει στο ζώδιο του Διδύμου κι έχει σπουδάσει Διοίκηση & Οικονομία, αισθητική. Στα ενδιαφέροντά της είναι τα ταξίδια, η γυμναστική, και μεγάλη της αγάπη δηλώνει πως είναι το γήπεδο (ποδόσφαιρο, μπάσκετ)

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι στις φιλοδοξίες της είναι: «Να βρω τον άντρα της ζωής μου και να κάνω μια ισορροπημένη οικογένεια»..

Εντύπωση είχε προκαλέσει η δήλωσής βέβαια ότι: «Ζω την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία».

Πώς συμβιβάζεται αυτό με την «ισορροπημένη οικογένεια» δεν το είπε.

Είναι μια κοπέλα που αγαπάει τα ζώα, και όπως είχε παραδεχτεί, η στιγμή αδυναμίας είναι: «Η επαφή με τα ζώα και ειδικά με τα αδέσποτα».

Στην ερώτηση για τον ιδανικό άντρα είχε αναφέρει ότι: «Να είναι πραγματικά αρσενικό και να τον θαυμάζω τόσο ώστε να μην μπορεί να μου κεντρίσει κάποιος άλλος τόσο πολύ το ενδιαφέρων, δεν παίζει ρόλο τόσο πολύ η εξωτερική εμφάνιση, αλλά η προσωπικότητα του να υπερισχύει της δικής μου»..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.