ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες με το κεφάλι ψηλά» λέει η αδερφή του τράπερ που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης

O πασίγνωστος τράπερ αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου

«Θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες με το κεφάλι ψηλά» λέει η αδερφή του τράπερ που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης

Στο πλευρό του νεαρού τράπερ ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό μιας 19χρονης στο Ρέθυμνο στάθηκε η αδερφή του.

Η κοπέλα η οποία είναι tattoo artist, περισσότερο γνωστή με το όνομα «Νέμεσις» θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια μέσα από stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

O 24χρονος αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου μαζί με τους δύο συνεργάτες του που αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες.

Η κοπέλα ανέφερε πως ο αδερφός της είναι καλά ψυχολογικά και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες με το κεφάλι ψηλά και τόνισε ότι έχει μηδενική ανοχή σε οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής κακοποίησης.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις της:

«Κατανοώντας τη σοβαρότητα του ζητήματος, της δίκαιης διαδικασίας, όπως και την ανάγκη για ενδελεχή έρευνα και την αποκάλυψη της αλήθειας. Είμαστε αφοσιωμένοι στη διασφάλιση ότι οι κατηγορίες θα εξεταστούν με απόλυτη διαφάνεια και συνεργαζόμαστε πλήρως με τις τοπικές αρχές και την έρευνά τους.

Υποστηρίζουμε την ακεραιότητα και τη διατήρηση των ηθικών αξιών σε ό,τι κάνουμε έχοντας σαφή πολιτική μηδενικής ανοχής για οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής κακοποίησης, παρενόχλησης, διάκρισης ή ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόησή σας κατά τη διάρκεια της δύσκολης στιγμής για την οικογένειά μας, και ευχαριστούμε όλους τους φίλους, συνεργάτες, γνωστούς και μη, για την υποστήριξη, δεσμευόμενοι για την ανάδειξη της αλήθειας.

Ο Ηρακλής για όσους με ρωτάνε είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, έτοιμος να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες με το κεφάλι ψηλά, συνεργάζεται πλήρως με τις αρχές ώστε να διευκολύνει τη γρήγορη επίλυση του ζητήματος και απορρίπτει απερίφραστα τις πρόσφατες κατηγορίες βιασμούς που απευθύνονται εναντίον του, αποφασισμένος να αποδείξει την αθωότητά του. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι ισχυρισμοί δεν συνιστούν ενοχή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.