
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε την Παρασκευή (11/7) στην περιοχή της Σίνδου, Θεσσαλονίκης, με θύμα έναν 47χρονο οδηγό μοτοσικλέτας.
Όπως ενημερώνει η ΕΛ.ΑΣ., το ατύχημα έγινε το μεσημέρι στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, όταν ένα Ι.Χ. φορτηγό, που οδηγούσε 59χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του 47χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνος.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.