ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας

Σκοπός της οικογένειας είναι να προτείνει κι άλλους μάρτυρες, οι οποίοι ενδεχομένως να δώσουν περισσότερα στοιχεία

Θανατηφόρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή οι γονείς της 21χρονης φοιτήτριας

Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασαν περίπου στις 9.30 οι γονείς της αδικοχαμένης φοιτήτριας που παρασύρθηκε από τον 26χρονο Αλβανό στην οδό Εγνατία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να καταλήξει λίγες ημέρες αργότερα.

Οι γονείς της 21χρονης Έμμας, έφτασαν συνοδευόμενοι από τον δικηγόρο τους, Νίκο Ρουσσόπουλου και κατευθύνθηκαν αμέσως προς το γραφείο του ανακριτή, στο οποίο βρίσκεται η σχετική δικογραφία για την υπόθεση, προκειμένου να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής. Σκοπός της οικογένειας είναι να προτείνει κι άλλους μάρτυρες, οι οποίοι ενδεχομένως να δώσουν περισσότερα στοιχεία τα οποία θα λειτουργήσουν επιβαρυντικά για τον κατηγορούμενο.

goneis-4
goneis-3
goneis-2
goneis-1
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος Αλβανός που παρέσυρε την 21χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην άσφαλτο, διώκεται για το κακούργημα της επικίνδυνης οδήγησης με αποτέλεσμα τον θάνατο, όπως επίσης για εγκατάλειψη τροχαίου και οδήγηση χωρίς την σχετική άδεια (πλημμελήματα). Για την κακουργηματική πράξη προβλέπεται ποινή κάθειρξης έως 15 έτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.