Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό: 14χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τα συντρίμμια (upd)

Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ακόμα ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα λεωφορείο

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εγνατία Οδό: 14χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τα συντρίμμια (upd)

Μία 14χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, η οποία επέβαινε σε ένα από τα τέσσερα οχήματα που ενεπλάκησαν στη σύγκρουση που σημειώθηκε στις 13:20 στον αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Κουλούρας Ημαθίας.

Οδηγός του οχήματος ο 67χρονος πατέρας της 14χρονης, ο οποίος και τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βέροιας σε σοβαρή κατάσταση.

Κάτω από συνθήκες, που ερευνώνται, συγκρούστηκαν δύο οχήματα τα οποία κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 14χρονη ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί, ο 67χρονος πατέρας και ένας 59χρονος, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σχολικό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές δημοτικού και ένα ακόμη όχημα που ακολουθούσαν υπέστησαν υλικές ζημιές, κάτω από συνθήκες οι οποίες δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί. Οι επιβάτες τους δεν τραυματίστηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.