ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Δυο νεκροί από μετωπική έξω από το Ηράκλειο

Νεκροί οι δυο οδηγοί

Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Δυο νεκροί από μετωπική έξω από το Ηράκλειο

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο της Κρήτης, με δύο νεκρούς, έπειτα από τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το πρωί, στον δρόμο Ηρακλείου – Βιάννου, λίγο πριν το Αρκαλοχώρι.

Σύμφωνα με το ekriti, η μετωπική σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να χάσουν επί τόπου τη ζωή τους, ένας άνδρας και μία γυναίκα, οδηγοί των μοιραίων οχημάτων.

Στον τόπο της τραγωδίας, έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό των ατόμων καθώς και η αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κρήτη θρηνεί ακόμη δύο νεκρούς, ενώ μόλις πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε ακόμη ένα θανατηφόρο τροχαίο στον ίδιο δρόμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.