Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον Μ.Δασκαλάκη – Ρωτούσε επίμονα ένα πράγμα

«Εμένα ο πατέρας ήταν αυτός που ζήτησε το κλειδί για να κλειδώσουν την πόρτα του δωματίου» λέει νοσηλευτής

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Νέα στοιχεία για τον Μ.Δασκαλάκη – Ρωτούσε επίμονα ένα πράγμα

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και αφορούν το διάστημα που η μικρή Τζωρτζίνα νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο, με ένα νοσηλευτή να αναφέρει ότι τότε ο Μάνος Δασκαλάκης ρωτούσε επίμονα για ένα συγκεκριμένο πράγμα.

Ο εργαζόμενος του νοσοκομείου που έχει καταθέσει σχετικά στις αρχές, είπε για τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, ότι τού ζήτησε κλειδί για να κλειδώσει το δωμάτιο.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι το κάνει για λόγος ασφαλείας, επειδή είχε σημειωθεί κλοπή στο νοσοκομείο.

«Εμένα ο πατέρας ήταν αυτός που ζήτησε το κλειδί για να κλειδώσουν την πόρτα του δωματίου, όταν έπρεπε να μεταφερθεί για εξετάσεις η Τζωρτζίνα. Όταν ζήτησα τον λόγο που ήθελε το κλειδί κτλ, είπε “ακούσαμε ότι κάτι έχει συμβεί δίπλα”», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, είπε πως την επόμενη μέρα η Ρούλα Πισπιρίγκου έφευγε και ο νοσηλευτής είπε «μην ξεχάσετε να κλειδώνετε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε εκείνη απάντησε «αφού έχετε κάμερες, γιατί πρέπει να κλειδώνουμε;”», με τον Μάνο Δασκαλάκη να επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του νοσηλευτή, στη δική του κατάθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.