ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Θάνατος Γερμανίδας τουρίστριας: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα!

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Θάνατος Γερμανίδας τουρίστριας: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα!

Νέα στοιχεία προκύπτουν συνεχώς για τον θάνατο της Γερμανίδας τουρίστριας στο Πήλιο, καθώς οι Αρχές εξετάζουν, πλέον, το ενδεχόμενο η άτυχη 58χρονη να σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα!

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν προκύπτει κάτι εις βάρος του συζύγου της Γερμανίδας τουρίστριας, ενώ η 58χρονη φέρεται να δέχθηκε τη σφαίρα από απόσταση 25 μέτρων.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. είναι εξονυχιστικές σε σπίτια, ακόμα και σε βάρκες, ωστόσο δεν έχει βρεθεί κάτι.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές είναι φτωχό, ενώ παρά τις εντατικές έρευνες δεν έχει βρεθεί ακόμα όπλο.

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της τουρίστριας

Όπως προέκυψε από την εξέταση που πραγματοποίησε η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας της Λάρισας, Χρυσαυγή Κούση «κατά την ιατροδικαστική εξέταση της θανούσης διαπιστώθηκε ότι αυτή φέρει τραύμα ως επί πύλης εισόδου βλήματος στην αριστερή οπίσθια θωρακική επιφάνεια, με φορά από πίσω προς τα εμπρός και με ανωφερή πορεία.

Η πορεία του βλήματος διαπερνά το 9-10 μεσοπλεύριο διάστημα, τον κάτω λοβό του αριστερού πνεύμονα, το περικάρδιο, το οπίσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς, το πρόσθιο τοίχωμα της αριστερής κοιλίας της καρδιάς – (διαμπερές τραύμα καρδιάς), το δεύτερο– τρίτο  μεσοπλεύριο διάστημα, τα μαλακά μόρια άνωθεν του αριστερού μαστού, χωρίς πύλη εξόδου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για βολίδα πυροβόλου όπλου, μικρού διαμετρήματος, πιθανόν 22mm. Η πύλη εισόδου δεν ήταν εμφανής, ενώ το φόρεμα της θανούσης φέρει αντίστοιχα στο σημείο πολύ μικρή οπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.