Πρόκειται για ένα μικρό πανάκι, λίγο πιο μικρό από τη σαλιάρα

Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα που πέθαναν, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, μέσα σε τρία χρόνια, έδωσε νέες εξηγήσεις για το μικρό πανάκι που βρέθηκε στην κούνια της μικρής Ίριδας, μετά το θάνατό της.

Σύμφωνα με τηλεοπτική εκπομπή, η μητέρα των τριών παιδιών ανέφερε ότι πρόκειται για ένα μικρό πανάκι, λίγο πιο μικρό από τη σαλιάρα, σαν αυτό που χρησιμοποιούν όλες οι μαμάδες όταν θηλάζουν ή ταΐζουν τα μωρά τους.

Όταν η αδερφή της μητέρας των τριών παιδιών, βρήκε τη μικρή Ίριδα νεκρή στο κρεβάτι της, άρπαξε το παιδί χωρίς να δώσει σημασία στο πανάκι αυτό. Αυτό το βρήκε έπειτα η μητέρα και το παρέδωσε στις Αρχές.

Όμως έπειτα, όπως έγινε γνωστό, η μητέρα των κοριτσιών ζητούσε πίσω το πανάκι, επειδή, όπως είπε «ήθελε να διατηρήσει ζωντανή την ανάμνηση της Ίριδας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο δωμάτιο των παιδιών στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα, υπάρχουν άθικτα όλα τα πράγματα της Τζωρτζίνας, τα ρούχα της, τα παιχνίδια της μέχρι και το μηχάνημα στο οποίο ήταν συνδεδεμένο το παιδί.