ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου άλλαξε την κατάθεσή της για την Ίριδα

Στην ανακρίτρια έχουν κληθεί οι γιατροί από το Ογκολογικό Νοσοκομείο και το «Παίδων»

Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου άλλαξε την κατάθεσή της για την Ίριδα

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, βρέθηκε χθες ξανά ενώπιον του ανακριτή για έναν νέο κύκλο καταθέσεων σχετικά με τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου βλέποντας τις φωτογραφίες της μικρής Ίριδας αποκάλυψε στην ανακρίτρια πως βλέπει σημάδια τα οποία τότε, τη στιγμή της ανάνηψης αλλά και το προηγούμενου βράδυ, δεν είχε εντοπίσει στο έξι μηνών μωρό.

Ένα δεύτερο σημαντικό στοιχείο στη νέα κατάθεση της αδερφής της κατηγορούμενης είναι ότι ενώ αρχικά είχε καταθέσει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε λείψει για μισό λεπτό προκειμένου να ελέγξει την Ίριδα που έκλαιγε, τώρα στη νέα κατάθεση διαφοροποιείται δηλώνοντας πως δεν έχει πλήρη αίσθηση του χρόνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι στην ανακρίτρια έχουν κληθεί οι γιατροί από το Ογκολογικό Νοσοκομείο και το «Παίδων». Πριν από μερικές εβδομάδες κλήθηκε για κατάθεση και ο γιατρός που έχει ήδη δώσει για την υπόθεση της Πάτρας περίπου δέκα καταθέσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.