ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στον ανακριτή η Δήμητρα Πισπιρίγκου – Αμίλητη κατά την είσοδό της

Σε δίκη η Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Στον ανακριτή η Δήμητρα Πισπιρίγκου – Αμίλητη κατά την είσοδό της

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί με συνοδεία δικηγόρου η Δήμητρα Πισπιρίγκου, η θεία των 3 παιδιών από την Πάτρα για τα οποία ερευνάται ο θάνατός τους.

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για πρώτη φορά χωρίς τη μητέρα της και το σύντροφο της μητέρας της καλείται να καταθέσει όσα γνωρίζει, καθώς ήταν το μόνο πρόσωπο που βρισκόταν μαζί με την κατηγορούμενη μητέρα στο σπίτι της Μπιζανίου το βράδυ που έχασε τη ζωή της η μικρή Ίριδα.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» βρέθηκε στα δικαστήρια της Πρώην Σχολής Ευελπίδων και κατέγραψε την είσοδό της στον ανακριτή. Η ίδια δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις που της έγιναν.

Σε δίκη η Πισπιρίγκου για δολοφονία της Τζωρτζίνας

Υπενθυμίζεται ότι με βούλευμα που εξέδωσε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας αποφάσισε την παραπομπή στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δικαστές Γεώργιος Κασίμης, πρόεδρος Πλημμελειοδικών, Χαράλαμπος Γεωργακόπουλος και Θεοδώρα Τραϊανίδου, πλημμελειοδίκες, παραπέμπουν σε δίκη την 33χρονη κατηγορούμενη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.