ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Θάνατος Τζωρτζίνας: Σήμερα θα συνεχιστεί η απολογία της Ρ.Πισπιρίγκου – Αρνείται τις κατηγορίες

«Δεν πέρασε ποτέ στο μυαλό μου να πειράξω έστω και μια τρίχα από την κόρη μου…»

Θάνατος Τζωρτζίνας: Σήμερα θα συνεχιστεί η απολογία της Ρ.Πισπιρίγκου – Αρνείται τις κατηγορίες

Σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, αναμένεται να συνεχιστεί για δεύτερη μέρα η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τις κακουργηματικές κατηγορίες που της αποδίδονται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας.

Η απολογία της κατηγορουμένης μητέρας από την Πάτρα αναμένεται να είναι πολύωρη και λεπτομερής, καθώς πρόκειται να επικεντρωθεί στα κρίσιμα και «ύποπτα» περιστατικά που αναφέρονται στην ογκώδη δικογραφία για το διάστημα που η 9χρονη μπαινόβγαινε σε νοσηλευτικά ιδρύματα, μέχρι που άφησε την τελευταία της πνοή από χορήγηση υπερβολικής δόσης κεταμίνης.

Κατά την πρώτη ημέρα της απολογίας της (15/11) η Ρούλα Πισπιρίγκου αφού αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι η ίδια προκάλεσε τον θάνατο της κόρης της, περιορίστηκε να μιλήσει για τη σχέση που είχε με το παιδί της, περιέγραψε την καθημερινότητα της οικογένειας και σκιαγράφησε τον χαρακτήρα της 9χρονης που, όπως τόνισε, δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα που μετέφεραν στο δικαστήριο μάρτυρες κατηγορίας.

Δηλαδή δεν ήταν ένα μοναχικό και φοβισμένο παιδί αλλά «πάρα πολύ κοινωνικό», «το πιο χαρισματικό παιδί του κόσμου».

«Εγώ την ξέρω, εγώ τη μεγάλωσα! Δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ η Τζωρτζίνα να της πεις ή να της κάνεις οτιδήποτε και να μην το πει σε κάποιον τρίτο. Αν κάποιος είχε επέμβει στο σώμα της, δεν υπήρχε περίπτωση…», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου με δάκρυα στα μάτια υποστηρίζοντας πως «δεν πέρασε ποτέ στο μυαλό μου να πειράξω έστω και μια τρίχα από την κόρη μου…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενη στο βαρύ κατηγορητήριο, η κατηγορουμένη έκανε λόγο για «εικασίες» και όχι σαφή ιατρικά δεδομένα και στράφηκε έμμεσα κατά των νοσοκομειακών γιατρών, υποστηρίζοντας πως «δεν μάθαμε ποτέ οι δυο γονείς τι είχε το παιδί ή γιατί έπαθε ανακοπή. Ποτέ!» και κατέληξε λέγοντας «Συγχωρέστε με, και αγανάκτηση έχω και θυμό έχω. Και με θεούς και δαίμονες τα έχω βάλει και απαντήσεις δεν παίρνω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.