ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσ/νίκη: Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης που πέθανε – «Έχουμε την ίδια κάψα με τους γονείς του 7χρονου»

«Να μάθουμε τι γίνεται με τα παιδιά μας εν έτει 2022»

Θεσ/νίκη: Ξεσπά η μητέρα της 3χρονης που πέθανε – «Έχουμε την ίδια κάψα με τους γονείς του 7χρονου»

Ξέσπασε η μητέρα της 3χρονης από τη Θεσσαλονίκη, η οποία να υπενθυμιστεί πώς έχασε την ζωή της πριν από μερικές ημέρες στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, κάτω από αδιευκρίνιστα αίτια.

Πρόκειται για το δεύτερο τραγικό περιστατικό που καταγράφεται μέσα σε λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, μετά τον ξαφνικό θάνατο του 7χρονου αγοριού χθες.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή η μητέρα της μικρής Κατερίνας δήλωσε χαρακτηριστικά πως αυτή και η οικογένειά της «έχουν κοινή κάψα» με τους γονείς του 7χρονου για να μάθουν τι συνέβη στα παιδιά τους.

«Να μάθουμε τι γίνεται με τα παιδιά μας εν έτει 2022», ήταν τα λόγια της απελπισμένης μητέρας, ζητώντας άμεσα απαντήσεις για τον χαμό της κόρης της

Εξήγησε δε πως «το παιδί της δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας στο παρελθόν».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μετά κόπων και βασάνων πήραμε τον ιατρικό φάκελο από το Α.Τ. Τούμπας και είναι προς αξιολόγηση από την τεχνική μας σύμβουλο. Ελπίζουμε και αναμένουμε στο δικό της πόρισμα και της ιατροδικαστή του ΑΧΕΠΑ για να μάθουμε τι έγινε με το παιδί μας που το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας κυριολεκτικά.

Θα ήθελα να συλλυπηθώ του γονείς του 7χρονου που έμαθα ότι έχασε την ζωή του. Έχουμε κοινή κάψα με αυτούς τους γονείς. Η Κατερίνα ήταν ένα καθόλα υγιής παιδί. Ήταν πλήρως εμβολιασμένη για την ηλικία της χωρίς προηγούμενο ιστορικό λοιμώξεων και διαταραχών. Δεν υπήρχε κανένα ιστορικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.