ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: 11χρονη κατήγγειλε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από άγνωστο άτομο

Η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι ο άγνωστος την πλησίασε, της έπιασε το πόδι και της ζήτησε να τον ακολουθήσει

Θεσσαλονίκη: 11χρονη κατήγγειλε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από άγνωστο άτομο

Μια 11χρονη στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε στην αστυνομία ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από άγνωστο άτομο στην περιοχή της Πυλαίας.

Η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι ο άγνωστος την πλησίασε, της έπιασε το πόδι και της ζήτησε να τον ακολουθήσει. Εκείνη τον έσπρωξε και έτρεξε για να γλιτώσει.

Στη συνέχεια, πλησίασε την είσοδο ενός σούπερ μάρκετ στην οδό Κρήτης και από εκεί κάλεσε στο τηλέφωνο μια συνομήλικη της για να την ενημερώσει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η φίλη της, η οποία εκείνη τη στιγμή βρισκόταν έξω από νηπιαγωγείο της περιοχής, ζήτησε άμεσα βοήθεια από μια νηπιαγωγό. Η νηπιαγωγός κάλεσε το 100 και ανέφερε το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τέλει, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν την 11χρονη που έκανε την καταγγελία και ερευνούν την υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.