ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: 14χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού… χωρίς λόγο

Το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ

Θεσσαλονίκη: 14χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού… χωρίς λόγο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου στην περιοχή Μενεμένη στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ένας 14χρονος μαθητής που είχε βγει για μια βόλτα περιμετρικά του πρώην στρατοπέδου Μεγάλου Αλεξάνδρου, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και μάλιστα χωρίς να ξέρει το λόγο.

Όπως περιγράφει ο νεαρός στην κατάθεση του, είδε να έρχονται απειλητικά προς το μέρος του τρεις συνομήλικοί του με άγριες διαθέσεις. Χωρίς να προλάβει καν να αντιδράσει και χωρίς εκείνοι να του μιλήσουν άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα στη μέση του δρόμου μέρα μεσημέρι.

Αποτέλεσμα της επίθεσης, ήταν να προκληθούν στον νεαρό μαθητή βαριές σωματικές κακώσεις και να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας του μαθητή, «το πιο απίστευτο είναι ότι δέχτηκε αυτή την ανελέητη επίθεση από τους τρεις νεαρούς που αποτελούν ξεκάθαρα συμμορία νταήδων».

«Οι συμμορίες που εμφανίζονται και δρουν χωρίς όρια το τελευταίο διάστημα ειδικότερα σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης, έχουν αποθρασυνθεί. Φτάνουν στο σημείο να απειλούν τα θύματα άμεσα και έμμεσα πως αν δεν σωπάσουν και τολμήσουν να αναφέρουν τα περιστατικά στις Αρχές θα υποστούν χειρότερες συνέπειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ, δεν μπορεί φυσικά να σκεφτεί ότι θα μπορεί να κυκλοφορήσει άνετα και χωρίς φόβο. Ευτυχώς οι νεαροί φερόμενοι ως δράστες, συνελήφθησαν άμεσα καθώς υπήρχαν κάμερες ασφαλείας στην περιοχή οπότε και εντοπίστηκαν άμεσα», καταλήγει ο δικηγόρος της οικογένειας του μαθητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.