ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: 15χρονος Ρομά βίασε 12χρονο αγόρι – Τον εξανάγκαζε να βλέπει βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος έχει συλληφθεί

Θεσσαλονίκη: 15χρονος Ρομά βίασε 12χρονο αγόρι – Τον εξανάγκαζε να βλέπει βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο

Μια σοκαριστική υπόθεση απασχολεί την Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη καθώς σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στις αστυνομικές Αρχές, ένας 15χρονος Ρομά βίασε έναν 12χρονο και μάλιστα ένας 11χρονος παρακολουθούσε την αποτρόπαια πράξη.

Όπως καταγγέλθηκε στην ΕΛΑΣ, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, οι δύο ανήλικοι οδήγησαν τον 12χρονο στο σπίτι του ενός.

Εκεί ο 15χρονος φέρεται να τον βίασε, ενώ ο 11χρονος φέρεται να παρακολουθούσε τον βιασμό του αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος έχει συλληφθεί.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικου ημεδαπού, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος δύο επίσης ανήλικων εμπλεκόμενων ατόμων και συνέλαβαν το ένα εξ’ αυτών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Σύμφωνα με την καταγγελία, απογευματινές ώρες της (30-03-2023), δύο ανήλικοι οδήγησαν τον παθόντα στην οικία ενός εξ΄αυτών, όπου ο ένας προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος του, παρουσία του δεύτερου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια εξανάγκαζαν το θύμα να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση του ανήλικου παθόντα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.