ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: 17χρονος έκανε τατουάζ τις ληστείες που διέπραττε! – Μέσα σε 15 ημέρες λήστεψε τουλάχιστον τέσσερις φορές το ίδιο μαγαζί

Ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή μετά το τελευταίο χτύπημά του στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: 17χρονος έκανε τατουάζ τις ληστείες που διέπραττε! – Μέσα σε 15 ημέρες λήστεψε τουλάχιστον τέσσερις φορές το ίδιο μαγαζί

Στη σύλληψη ενός 17χρονου ληστή, ο οποίος δεν δίσταζε να κάνει τατουάζ τις ληστείες που διέπραττε, προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικά σε ένα από τα τατουάζ του έγραφε, σύμφωνα με το MEGA, «ζωή στους κλέφτες, θάνατος στους μπάτσους».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 17χρονος φέρει στο σώμα του τατουάζ με διάφορες ημερομηνίες, οι οποίες εικάζεται ότι πρόκειται για ημερομηνίες που διέπραξε ληστείες.

Σημειώνεται πως μέσα σε 15 ημέρες λήστεψε τουλάχιστον τέσσερις φορές το ίδιο μαγαζί στον Εύοσμο. Μαζί με τον συνεργό του και υπό την απειλή όπλου κατάφερε να αποσπάσει 1.900 ευρώ.

Τελευταίο χτύπημά του ήταν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής όταν με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε από το ταμείο του καταστήματος 160 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε στην κατοχή του νεαρού βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος, 1 μαχαίρι τύπου πεταλούδα, 1 κουκούλα full face και 1 ζευγάρι γάντια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.