ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: 23χρονος βγήκε για σερφ και παρασύρθηκε από τον αέρα – Τον εντόπισε το Λιμενικό

Ισχυρή δύναμη του Λιμενικού εντόπισε τον άνδρα και τον μετέφερε με ασφάλεια στη στεριά

Θεσσαλονίκη: 23χρονος βγήκε για σερφ και παρασύρθηκε από τον αέρα – Τον εντόπισε το Λιμενικό

Την κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος προκάλεσε το μεσημέρι της Κυριακής 23χρονος σέρφερ, ο οποίος παρασύρθηκε από τον δυνατό αέρα και κύματα στη θαλάσσια περιοχή της Επανομής.

Ισχυρή δύναμη του Λιμενικού εντόπισε τον άνδρα και τον μετέφερε με ασφάλεια στη στεριά. Εξετάσθηκε προληπτικά από ιατρό ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και αποχώρησε με ιδιωτικό μέσο στο σπίτι του.

Το Λιμενικό για τον 23χρονο σέρφερ

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης και Νέας Μηχανιώνας, ότι 23χρονος ημεδαπός χειριστής αετοσανίδας βρισκόταν σε δυσχερή θέση, στη θαλάσσια περιοχή Ποταμού Επανομής, πλησίον ναυαγίου, 300 μέτρα περίπου από την ακτή.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, ενώ απέπλευσαν επίσης προς παροχή συνδρομής και το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ “ΣΤΕΛΛΑ” Σ.Θ. 736 Α’, το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ “ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ” Σ.Θ. 868 Β’, το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ “ΨΑΡΡΟΣ” Ν.Μ. 27, το ΕΠ/ΚΟ-Α/Κ “ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ” Ν.Θ.957, καθώς και το ΕΡ/ΚΟ-Α/Ψ “ΜΙΧΑΛΗΣ” Σ.Κ. 835, με επιβαίνοντα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Νέας Μηχανιώνας, το οποίο εντόπισε και περισυνέλεξε τον 23χρονο χειριστή, ενώ στη συνέχεια τον μετέφερε στην παραλιακή περιοχή Ποταμού Επανομής.

Ο χειριστής, δήλωσε καλά στην υγεία του και αφού εξετάσθηκε προληπτικά από ιατρό ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που ήταν στο σημείο, δήλωσε πως δεν επιθυμεί την διακομιδή του σε Κ.Υ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.