ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: 37χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών βίαζε «κατ’ επανάληψη» τρεις ανήλικες αθλήτριες

Τις έβαζε να βλέπουν και ερωτικές ταινίες

Θεσσαλονίκη: 37χρονος προπονητής πολεμικών τεχνών βίαζε «κατ’ επανάληψη» τρεις ανήλικες αθλήτριες

Τρεις ανήλικες αθλήτριες στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την καταγγελία που υποβλήθηκε στην Ελληνική Αστυνομία, έζησαν την απόλυτη φρίκη από τα χέρια του 37χρονου προπονητή τους, καθώς τις κακοποιούσε σεξουαλικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΕΛ.ΑΣ για να σχηματίσει δικογραφία σε βάρος του 37χρονου, ο προπονητής βίαζε «κατ’ επανάληψη» τις τρεις ανήλικες – οι δύο ηλικίας 15 και η τρίτη 16 ετών.

Βάσει της ανακοίνωσης της ΕΛ.ΑΣ ο 37χρονος, ο οποίος εργάζεται σε αθλητικό σύλλογο πολεμικών τεχνών της Θεσσαλονίκης, έβαζε τις ανήλικες να βλέπουν και ερωτικές ταινίες.

Η δράση του 37χρονου φέρεται να εκτυλίχθηκε, δε, από τον Μάρτιο του 2022 έως τον φετινό Ιούνιο μετά από καταγγελία για κατάχρηση ανηλίκων, βιασμό ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για κατάχρηση ανηλίκων, βιασμό ανηλίκων και γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 37χρονου ημεδαπού.

Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ο προαναφερόμενος άντρας, κατά το χρονικό διάστημα από τον Μάρτιο του 2022 έως τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, εργαζόμενος σε αθλητικό σύλλογο της πόλης, με την ιδιότητα του προπονητή, προέβαινε κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις κατά τριών νεαρών κοριτσιών παρουσιάζοντας σε αυτές παράλληλα βιντεοσκοπημένες πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.