ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: 42χρονος Ρομά κατηγορείται ότι βίαζε την 22χρονη ανιψιά του και την απειλούσε να παντρευτεί τον γιο του

Θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Θεσσαλονίκη: 42χρονος Ρομά κατηγορείται ότι βίαζε την 22χρονη ανιψιά του και την απειλούσε να παντρευτεί τον γιο του

Μία 22χρονη Ρομά στη Θεσσαλονίκη προχώρησε σε μία καταγγελία, αφού φέρεται να είδε τον απόλυτο εφιάλτη στο πρόσωπο συγγενή της.

Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε πως ο 42χρονος θείος της από τα μέσα Ιανουαρίου 2023 έως τα μέσα Φεβρουαρίου 2023, με λεκτικές απειλές, με απειλές με πυροβόλο όπλο και με σωματική βία προσπάθησε να την οδηγήσει σε εξαναγκαστικό γάμο με τον γιο του, ενώ παράλληλα την εξανάγκασε να επιβιβαστεί επανειλημμένα σε όχημά του προβαίνοντας σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις, κατά περίπτωση σε βάρος της.

Ο 42χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σε περιοχή της Ευκαρπίας.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης αναφέρει:

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες χθες (17-02-2023) σε περιοχή της Ευκαρπίας, 42χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προηγήθηκε καταγγελία 22χρονης ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω (θείος της) κατά το χρονικό διάστημα από μέσα Ιανουαρίου 2023 έως μέσα Φεβρουαρίου 2023, με λεκτικές απειλές, με απειλές με πυροβόλο όπλο και με σωματική βία προσπάθησε να την οδηγήσει σε εξαναγκαστικό γάμο με το γιο του, ενώ παράλληλα την εξανάγκασε να επιβιβαστεί επανειλημμένα σε όχημά του προβαίνοντας σε ασελγείς και γενετήσιες πράξεις, κατά περίπτωση, σε βάρος της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.