ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: 46χρονη φωτογράφισε τον εν διαστάσει σύζυγό της με άλλη γυναίκα σε ΙΧ και συνελήφθη

Η εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της δίωξη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Θεσσαλονίκη: 46χρονη φωτογράφισε τον εν διαστάσει σύζυγό της με άλλη γυναίκα σε ΙΧ και συνελήφθη

Μία 46χρονη γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων στη Θεσσαλονίκη. Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα φωτογράφισε τον εν διαστάσει σύζυγό της και μία 52χρονη, που ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Η 52χρονη έχει καταθέσει ότι ήταν επί 20 χρόνια συνεργάτιδα του συγκεκριμένου άνδρα. Η φωτογραφία αυτή την Τρίτη το βράδυ εστάλη με εφαρμογή στον σύζυγο της 52χρονης. Εκτός αυτού, η 46χρονη κατηγορείται ότι την απείλησε και την εξύβρισε. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Χαριλάου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από μήνυση, η 46χρονη συνελήφθη και πριν από λίγο η εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της δίωξη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, απόκτηση υλικού φορέα με δημόσια πράξη, απειλή και εξύβριση και την παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, στο οποίο οδηγήθηκε νωρίτερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.