ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: 56χρονη καθαρίστρια νηπιαγωγείου φωτογράφισε ημίγυμνο παιδί την ώρα που βρισκόταν στις τουαλέτες

Μετά την απολογία της σε ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

Θεσσαλονίκη: 56χρονη καθαρίστρια νηπιαγωγείου φωτογράφισε ημίγυμνο παιδί την ώρα που βρισκόταν στις τουαλέτες

Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται μια 56χρονη καθαρίστρια σε νηπιαγωγείο της Θεσσαλονίκης, καθώς κατηγορείται ότι φωτογράφισε ημίγυμνο ένα νήπιο την ώρα που βρισκόταν στις τουαλέτες του σχολείου.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε το Μάιο του 2022 σε νηπιαγωγείο της Βόρειας Ελλάδας και οδηγείται με παραπεμπτικό βούλευμα σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο (ΜΟΔ).

Η 56χρονη καθαρίστρια διώκεται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, παραβίαση απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας υπό τη μορφή αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της συλλογής προσωπικών δεδομένων.

Μετά την απολογία της σε ανακριτή είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Εκτός από τους όρους της εμφάνισης σε Aστυνομικό Tμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγορεύτηκε η προσέγγιση του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις πράξεις και μεταξύ άλλων απέδωσε την καταγγελία σε εις βάρος της σκευωρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.