ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αστέγων – Μαχαιρώθηκε τρεις φορές στον ύπνο του ο ένας

Όλα έγιναν έξω από το θέατρο «Αλέξανδρος» στην πλατεία Τσιρογιάννη

Θεσσαλονίκη: Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ αστέγων – Μαχαιρώθηκε τρεις φορές στον ύπνο του ο ένας

Σε τραγωδία παραλίγο να μετατραπεί τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/1) η διαφωνία μεταξύ δύο αστέγων σ’ ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, όλα έγιναν έξω από το θέατρο «Αλέξανδρος» στην πλατεία Τσιρογιάννη, στην περιοχή του Λευκού Πύργου.

Ένας από τους ωφελούμενους της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων που συχνά παίρνει το συσσύτιο που μοιράζεται από τους εθελοντές, ζήτησε από άστεγο που μένει στην είσοδο του Θεάτρου να του δώσει λίγο ακόμα φαγητό, διότι αυτό που έλαβε δεν του έφτασε.

Όταν ο δεύτερος αρνήθηκε να του δώσει, ο δράστης περίμενε να κοιμηθεί και όταν αυτό συνέβη του κατάφερε τρεις μαχαιριές στο πρόσωπο, στον θώρακα και την κοιλιά.

Ευτυχώς ο άνδρας που δέχθηκε την επίθεση βρήκε την ψυχραιμία και αιμόφυρτος κάλεσε αρχικά την αστυνομία και στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του παρά τα τραύματα εξελίσσεται ομαλά και δείχνει να έχει διαφύγει οριστικά τον κίνδυνο.

Την ίδια ώρα, αστυνομικοί αναζητούν τον δράστη της επίθεσης, ο οποίος στο παρελθόν φέρεται να έχει επιτεθεί και σε άλλους αστέγους καθώς επίσης και σε μέλη της Εθελοντικής Διακονίας Αστέγων που του προσφέρουν φαγητό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.