ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Θεσσαλονίκη: Αλλοδαπός κυκλοφορούσε με γεμάτο όπλο στο κέντρο – Συνελήφθη από διερχόμενους αστυνομικούς

Έπειτα από καταδίωξη

Θεσσαλονίκη: Αλλοδαπός κυκλοφορούσε με γεμάτο όπλο στο κέντρο – Συνελήφθη από διερχόμενους αστυνομικούς

Χειροπέδες σε έναν αλλοδαπό άνδρα που κυκλοφορούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχοντας ένα πιστόλι κρυμμένο σε τσαντάκι, πέρασαν αστυνομικοί της Ομάδας Ζήτα.

Ειδικότερα, όλα έγιναν το πρωί της Παρασκευής όταν οι δύο «Ζητάδες» που περιπολούσαν στο κέντρο της πόλης, εντόπισαν ένα ύποπτο άτομο να περπατάει στον δρόμο και σταμάτησαν για να τον ελέγξουν, ωστόσο εκείνος ξεκίνησε να τρέχει.

Ακολούθησε καταδίωξη και μετά από περίπου 600 μέτρα το άτομο πέταξε στον δρόμο ένα τσαντάκι μέσης, ενώ συνέχισε να τρέχει για να διαφύγει από τους αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να τον ακινητοποιησουν λίγα μέτρα πιο μακρυά, επί της οδού Πτολεμαίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως διαπιστώθηκε από τον σχετικό έλεγχο, μέσα στο τσαντάκι υπήρχε ένα όπλο με πέντε κάλυκες στον γεμιστήρα. Ο 30χρονος Αλβανός, ο οποίος έχει ξανά απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και απείθεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.