ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Αναβολή εκ νέου πήρε η δίκη καθηγητή που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια του

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες

Θεσσαλονίκη: Αναβολή εκ νέου πήρε η δίκη καθηγητή που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μαθήτρια του

Αναβλήθηκε εκ νέου η δίκη του 67χρονου καθηγητή που καταγγέλθηκε από μαθήτρια Λυκείου ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Η δίκη επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα, μετά τη χθεσινή πρώτη αναβολή που ζήτησε και πήρε ο κατηγορούμενος, αλλά κατά την έναρξη της διαδικασίας η νομική συμπαραστάτης της 17χρονης μαθήτριας ενημέρωσε το δικαστήριο ότι η εντολέας της δεν είναι σε θέση να καταθέσει λόγω «άσχημης ψυχολογικής κατάστασης».

Υπό αυτές τις συνθήκες δόθηκε αναβολή για το τέλος του μήνα.

Ο κατηγορούμενος καθηγητής, που είχε αφεθεί ελεύθερος, διώκεται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρηση ανηλίκου, πράξεις που σύμφωνα με τη δικογραφία τελέστηκαν κατ’ εξακολούθηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αρνείται τις κατηγορίες, τονίζοντας ότι δεν γνωρίζει την καταγγέλλουσα δια ζώσης και πως ήταν μαθήτριά του πέρυσι όταν τα μαθήματα διεξάγονταν διαδικτυακά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.