Θεσσαλονίκη: Άνδρας «μπούκαρε» με κατσαβίδι σε ψιλικατζίδικο για να αρπάξει ένα κρουασάν

Οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους και βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας

Θεσσαλονίκη: Άνδρας «μπούκαρε» με κατσαβίδι σε ψιλικατζίδικο για να αρπάξει ένα κρουασάν

Μια ασυνήθιστη ληστεία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς ένας άνδρας φέρεται να απείλησε υπάλληλο καττήματος ψιλικών με κατσαβίδι για να αρπάξει ένα κρουασάν.

Ενας μεσήλικας «μπούκαρε» κρατώντας ένα κατσαβίδι σε κατάστημα καφέ – ψιλικών, το οποίο βρίσκεται στην πλατεία της Καμάρας και αφού απείλησε τον εργαζόμενο, στη συνέχεια άρπαξε ένα κρουασάν και τράπηκε σε φυγή.

Ο άντρας που περιγράφεται ως μετρίου αναστηματος, με πράσινο μπουφάν και περίπου 55 ετών, διέφυγε πεζός από το σημείο. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε στις 19.30 και άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Εκτός από την περιγραφή του ατληστειαόμου από αυτόπτες μάρτυρες, οι αστυνομικοί έχουν στη διάθεσή τους και βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος οι οποίες έχουν καταγράψει καρέ – καρέ τις κινήσεις του μεσήλικα άντρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η ληστεία έγινε σε κατάστημα που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.