ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη άρπαξε σάντουιτς από ψητοπωλείο και ο ιδιοκτήτης την ξυλοκόπησε

Η ανήλικη παρήγγειλε τρία σάντουιτς και μόλις τα πήρε άρχισε να τρέχει χωρίς να πληρώσει

Θεσσαλονίκη: Ανήλικη άρπαξε σάντουιτς από ψητοπωλείο και ο ιδιοκτήτης την ξυλοκόπησε

Μία 14χρονη μαθήτρια πήγε σε ένα ψητοπωλείο μαζί με δύο φίλες της. Παρήγγειλε τρία σάντουιτς και μόλις τα πήρε άρχισε να τρέχει χωρίς να πληρώσει. Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή της Περαίας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του thestival, ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου την καταδίωξε και την έπιασε. Τότε άρχισε να της μιλά σε έντονο ύφος, ενώ την σφαλιάρισε στο πρόσωπο. Το χτύπημα προκάλεσε ρινορραγία στην 14χρονη.

Ενημερώθηκε η Αστυνομία και ο ιδιοκτήτης του ψητοπωλείου οδηγήθηκε στο κρατητήριο του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελικής αρχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.