ΟΠΕΚΕΠΕ; Ποιος ΟΠΕΚΕΠΕ;

Θεσσαλονίκη: Απείλησαν με μπαστούνι και σύριγγα 19χρονο και του άρπαξαν αλυσίδα με σταυρό από το λαιμό

Κατά τη διάρκεια του κυνηγητού ο ποδηλάτης έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω σε περιπολικό

Θεσσαλονίκη: Απείλησαν με μπαστούνι και σύριγγα 19χρονο και του άρπαξαν αλυσίδα με σταυρό από το λαιμό

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ προχώρησαν στη σύλληψη ενός 29χρονου και ενός 50χρονου, οι οποίοι υπό την απειλή μπαστουνιού και σύριγγας άρπαξαν αλυσίδα με σταυρό από τον λαιμό 19χρονου αλλοδαπού την ώρα που περπατούσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο ένας από τους δράστες κινείτο με τα πόδια και ο άλλος με ποδήλατο.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία τους εντόπισε, τους συνέλαβε και επέστρεψε την αλυσίδα στον κάτοχό της.

Κατά τη διάρκεια του κυνηγητού ο ποδηλάτης έχασε την ισορροπία του και έπεσε πάνω σε περιπολικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.