ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε η 52χρονη που συνελήφθη γιατί είχε 94 σκυλιά στο σπίτι της

Προσκόμισε έγγραφα ότι έχει νόμιμο χώρο φιλοξενίας ζώων

Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε η 52χρονη που συνελήφθη γιατί είχε 94 σκυλιά στο σπίτι της

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, έκρινε αθώα την 52χρονη γυναίκα που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες, επειδή είχε στο σπίτι της 94 σκυλιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, τα ζώα ζούσαν σε ακατάλληλες συνθήκες.

Η 52χρονη έκατσε στο εδώλιο κατηγορούμενη για παραβίαση κανόνων ευζωίας ζώων καθώς, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι της στην περιοχή της Θέρμης βρίσκονταν 94 σκυλιά, χωρίς να εξασφαλίζεται για αυτά άνετο, υγιεινό και κατάλληλο κατάλυμα με αποτέλεσμα να παραβιάζονται οι κανόνες ευζωίας τους, ενώ οι χώροι ήταν ακάθαρτοι και ρυπαροί, με πλήθος αδρανών υλικών, νεκρά τρωκτικά, λιμνάζοντα ύδατα και περιττώματα.

Προσκόμισε έγγραφα ότι έχει νόμιμο χώρο φιλοξενίας ζώων

Η ίδια τόνισε ότι έχει σύμβαση με τον δήμο Θεσσαλονίκης για να φιλοξενεί ζώα συντροφιάς και ότι ο χώρος φιλοξενίας ζώων λειτουργεί νόμιμα, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τα έγραφα που προσκόμισε.

Στην απολογία της παραδέχθηκε ότι τη στιγμή του ελέγχου από την ΕΛ.ΑΣ. και των υπαλλήλων της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, ο χώρος που ζούσαν τα ζώα είχε ακαθαρσίες και ήταν βρόμικος, τονίζοντας, ωστόσο, ότι έχει μόνη της τη φροντίδα των ζώων και έτσι δίνει προτεραιότητα στη σίτιση και τη φαρμακευτική τους περίθαλψη.

Σημειώνεται ότι μάρτυρες που κατέθεσαν στο δικαστήριο ανέφεραν ότι πρόκειται για μια γυναίκα που αγαπάει και φροντίζει τα ζώα, τα οποία βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το δικαστήριο την έκρινε αθώα ελλείψει δόλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.