ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στην αυλή σπιτιού στο Φίλυρο (βίντεο-φωτο)

Το ΙΧ προσέκρουσε αρχικά σε στάση του ΟΑΣΘ

Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» στην αυλή σπιτιού στο Φίλυρο (βίντεο-φωτο)

Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» στην αυλή σπιτιού στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης, με τα χειρότερα να αποφεύγονται καθαρά από τύχη.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το thes.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής όταν η οδηγός ενός επιβατικού ΙΧ, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματός της.

Το ΙΧ προσέκρουσε αρχικά σε στάση του ΟΑΣΘ ενώ στη συνέχεια κατέληξε να «προσγειώνεται» στην αυλή σπιτιού, όπου διαμένει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ατύχημα τραυματίστηκε ελαφρά η οδηγός του οχήματος, ενώ τυχεροί αποδείχτηκαν και οι ένοικοι του σπιτιού, αφού την ώρα του συμβάντος βρισκόντουσαν σε διαφορετικό σημείο του σπιτιού από τον χώρο που κατέληξε το όχημα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.