ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος στην ΜΕΘ παραμένει ο φοιτητής που δέχτηκε επίθεση από τον Ricta

Ο 25χρονος τράπερ ξυλοκόπησε άγρια στη Θεσσαλονίκη τον 23χρονο φοιτητή με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένος στην ΜΕΘ παραμένει ο φοιτητής που δέχτηκε επίθεση από τον Ricta

Στο «κόκκινο» η αγωνία για τον 23χρονο φοιτητή, που δίνει μάχη διασωληνωμένος στην εντατική του ΑΧΕΠΑ. Ο νεαρός είχε δεχτεί επίθεση από γνωστό τράπερ και την παρέα του, στη Θεσσαλονίκη.

Κατέρρευσε στο σημείο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Με τους στενούς συγγενείς του, όπως λέει ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον τραυματία, να κρέμονται καθημερινά από τα χείλη των γιατρών. Η μάχη του νεαρού συνεχίζεται και δυστυχώς ακόμα δεν έχει περάσει ο κίνδυνος για τη ζωή του.

Ο 25χρονος τράπερ που πριν από δύο εβδομάδες ξυλοκόπησε άγρια στη Θεσσαλονίκη έναν 23χρονο Βολιώτη φοιτητή, με αποτέλεσμα το παιδί να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στον ανακριτή, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Η απόφαση της 7ης Ανακρίτριας σε συνδυασμό με τις πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης και πως είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του, προκαλούν μία ικανοποίηση στην οικογένεια του 23χρονου Βολιώτη, όμως αυτό που προέχει τώρα είναι να βγει νικητής ο νεαρός φοιτητής, που δίνει μία πολύ κρίσιμη μάχη για τη ζωή του.

«Ο Παναγιώτης μας δίνει μία πολύ κρίσιμη μάχη για τη ζωή του. Οι προσευχές όλων είναι μαζί του. Οι γονείς του καθημερινά “κρέμονται” από τα χείλη των γιατρών. Περιμένουν να ακούσουν μία θετική εξέλιξη. Εχουν υπομονή και πίστη, όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχουν προκαλέσει τα χτυπήματα που δέχθηκε το παιδί είναι πολύ σοβαρές.

Εγινε μία πολύ σοβαρή επέμβαση, όμως οι γιατροί δε μπορούν να πούνε με σιγουριά τίποτα για τη συνέχεια. Όλοι ελπίζουν ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τη σκληρή δοκιμασία που περνάει», περιέγραψε στο taxydromos.gr ο Παύλος Καρκάλης, δικηγόρος της οικογένειας που έχει αναλάβει την υπόθεση, μετά τη μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του τράπερ και του συνεργού του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη για την βαρύτατη πράξη που έγινε κατά του Παναγιώτη», πρόσθεσε επίσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.