ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονίκη: Δίωξη σε ηλικιωμένο για την κακοποίηση της συζύγου του και της 8χρονης κόρης τους

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Θεσσαλονίκη: Δίωξη σε ηλικιωμένο για την κακοποίηση της συζύγου του και της 8χρονης κόρης τους

Θύματα βίας φαίνεται να βρέθηκαν μία 30χρονη γυναίκα με την 8χρονη κόρη της, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης σε χωριό της δυτικής Θεσσαλονίκης. Η 30χρονη καταγγέλλει πως ο 70χρονος σύζυγός της χτύπησε την ίδια και την κορούλα τους.

Αρχικά, ο ηλικιωμένος φέρεται να χτύπησε το παιδί και όταν η 30χρονη διαμαρτυρήθηκε, την έπιασε από τα μαλλιά, την έσυρε και την γρονθοκόπησε, σύμφωνα με την καταγγελία.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος φέρεται να πήρε στη συνέχεια και ένα μαχαίρι και να τραυμάτισε ελαφρά την 30χρονη στα δύο της δάχτυλα.

Ο ηλικιωμένος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Επίσης, τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.