ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν 20 τόνους καυσόξυλων που θα δίνονταν δωρεάν σε δικαιούχους

Τα καυσόξυλα φυλάσσονταν στο Κοινοτικό Δάσος Λειβαδίου

Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν 20 τόνους καυσόξυλων που θα δίνονταν δωρεάν σε δικαιούχους

Άγνωστοι έκλεψαν 20 τόνους καυσόξυλα, τα οποία επρόκειτο να διανεμηθούν δωρεάν σε δικαιούχους σχετικού προγράμματος των ορεινών περιοχών.

Το βράδυ μεταξύ 19 και 20 Σεπτεμβρίου οι δράστες προσέγγισαν το Κοινοτικό Δάσος Λειβαδίου, όπου είχαν τοποθετηθεί οι 20 τόνοι από καυσόξυλα, οι οποίοι έκαναν «φτερά». Εκπρόσωποι του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης, υπέβαλαν μήνυση κατά αγνώστων.

Σύμφωνα με το GRTimes, οι 20 τόνοι καυσόξυλων είχαν συγκεντρωθεί με ευθύνη του Δήμου Θέρμης και του Δασαρχείου Θεσσαλονίκης ώστε να διανεμηθούν σε δικαιούχους από τις 3 Οκτωβρίου και έπειτα.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε ο αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Περιβάλλοντος, Πράσινου και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Θέρμης, Αργύρης Μωραΐτης, ο οποίος δήλωσε: «Κόψαμε ξύλα για να τα μοιράσουμε στους κατοίκους, αλλά κάποιος τα έκλεψε!. Κάθε χρόνο δίνουμε καυσόξυλα σε δικαιούχους ορεινών περιοχών, όπως η κοινότητα της Περιστεράς και του Λειβαδίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό και έπειτα από συνεννόηση και υπόδειξη του Δασαρχείου, κόψαμε δεκάδες τόνους ξύλων. Από την ποσότητα αυτή, ένα μερίδιο θα πήγαινε στους υλοτόμους, που πραγματοποίησαν την κοπή. Ωστόσο, μας τα κλέψανε!. Φέτος που υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ανάγκη για την παροχή καυσόξυλων, τα οποία συνθέτουν έναν τρόπο θέρμανσης όπου έχει στραφεί ακόμη περισσότερος κόσμος, τα εξαφάνισαν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.