ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Εκπυρσοκρότησε καραμπίνα απόστρατου σε αστυνομικό τμήμα

Δεν υπήρξε τραυματισμός

Θεσσαλονίκη: Εκπυρσοκρότησε καραμπίνα απόστρατου σε αστυνομικό τμήμα

Αναστάτωση επικράτησε σε αστυνομικό τμήμα της ανατολικής Θεσσαλονίκης όταν εκπυρσοκρότησε καραμπίνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες απόστρατος αξιωματικός, είχε μεταβεί στο τμήμα προκειμένου να ανανεώσει την άδεια για μία κυνηγετική καραμπίνα που είχε στην κατοχή του και η οποία είχε λήξει.

Ο απόστρατος, αναφέρουν πληροφορίες, μετέφερε το όπλο χωρίς να το έχει λύσει πρώτα, όπως προστάζουν και οι κανόνες ασφαλείας και όταν το ακούμπησε πάνω σε ένα γραφείο, τότε αυτό εκπυρσοκρότησε, μέσα μάλιστα από τη θήκη του.

Σαν από θαύμα τα σκάγια δεν βρήκαν κάποιο άτομο και δεν υπήρξε τραυματισμός, ωστόσο στο αστυνομικό τμήμα επικράτησε πανικός και αστυνομικοί από τα υπόλοιπα γραφεία προσπαθούσαν να καταλάβουν τι είχε συμβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε βάρος του ατόμου σχηματίστηκε δικογραφία για το περιστατικό που φέρεται να έγινε την περασμένη εβδομάδα και το άτομο οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.