Θεσσαλονίκη: Έξι προσαγωγές μετά τα επεισόδια στο κέντρο της πόλης

Για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος της πορείας

Θεσσαλονίκη: Έξι προσαγωγές μετά τα επεισόδια στο κέντρο της πόλης

Έξι άτομα προσήγαγαν οι αστυνομικοί μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν νωρίτερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Μετά τη λήξη της πορείας κατά της αστυνομικής παρουσίας εντός του ΑΠΘ, ομάδα ατόμων που συμμετείχε σε αυτή, επιτέθηκε με πέτρες και βόμβες μολότοφ σε αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Εγνατία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί τους απώθησαν με ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικών. Τα άτομα κατευθύνθηκαν προς την πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ. Τα πνεύματα αυτή την ώρα έχουν ηρεμήσει, ενώ η κίνηση των οχημάτων στην οδό Εγνατία διεξάγεται κανονικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.