ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Θεσσαλονίκη: Έξωση οικογένειας από τα funds με τη «βοήθεια» των ΜΑΤ – Έσπασαν την πόρτα και τους πέταξαν έξω

«Η αναλγησία τους φάνηκε όταν ήρθαν την προηγούμενη Τετάρτη, όταν είχαμε τους νεκρούς στα Τέμπη»

Θεσσαλονίκη: Έξωση οικογένειας από τα funds με τη «βοήθεια» των ΜΑΤ – Έσπασαν την πόρτα και τους πέταξαν έξω

Στην έξωση μιας οικογένειας από το σπίτι της, το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό από fund, προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα στην περιοχή της Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη η αστυνομία κατάφερε να βγάλει έξω από το σπίτι της την οικογένεια.

Είχαν γίνει ακόμη δυο απόπειρες έξωσης ωστόσο η γειτονιά της Καλαμαριάς είχε υπερασπιστεί την οικογένεια, οπότε οι εξώσεις δεν προχώρησαν.

«Δεν γίνεται χωρίς να τελειώσουν τα δικαστήρια να μας βγάζουν έξω. Και επειδή έχουμε δίκαιο θα δικαιωθούμε. Εμείς θα ξανάρθουμε και δεν φοβόμαστε κανέναν. Δεν μας πτοεί τίποτα, Το δίκαιο είναι με το μέρος μας» τόνισε ο Φώτης Παπάζογλου ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του πετάχτηκαν έξω από το σπίτι.

Το αρχικό δάνειο που λάβει ο κ. Παπάζογλου και η σύζυγος, ήταν γύρω στις 60.000 ευρώ και ενώ αρχικά αποπληρωνόταν κανονικά, όταν μειώθηκαν τα εισοδήματά τους δραστικά, σταμάτησαν να πληρώνουν και το οφειλόμενο ποσό εκτοξεύτηκε στις 180.000 ευρώ.

«Σπάσαν την πόρτα με τη βοήθεια της αστυνομίας και μας βγάλαν τα πράγματα έξω, χωρίς να περιμένουν την απόφαση από το δικαστήριο για την ακύρωση του πλειστηριασμού» η οποία θα εκδοθεί περίπου σε έναν μήνα, δήλωσε ο Φώτης Παπάζογλου και πρόσθεσε:

«Η αναλγησία τους φάνηκε όταν ήρθαν την προηγούμενη Τετάρτη, όταν είχαμε τους νεκρούς στα Τέμπη, πάλι με τη συνδρομή της αστυνομίας, μέρα πένθους και ξαναπαραβίασαν την πόρτα. Ο αγώνας συνεχίζεται».

Σημειώνεται ότι όπως έχει καταγγείλει κατά τις δύο προηγούμενές απόπειρες έξωσης ο Φ. Παπάζογλου δεν έγινε καμία προσπάθεια από το fund, το οποίο αγόρασε το δάνειο από τράπεζα, να γίνει διακανονισμός αν και ο ίδιος προσπάθησε να έρθει σε επαφή για ρύθμιση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.